2009. szeptember 18., péntek

Közlemény

Az EASZ nyolcadik mesterlövész alakulata az elmúlt napokban nagyszabású gyakorlatozást tartott Dunakeszi térségében. A gyakorlatról közzé teszünk néhány rendkívül elrettentő képet.

EASZ-vezérkar, Ahmedov Hasszánszki Omárovics

1 megjegyzés:

  1. File no.: EASZ8-LON09.10.nyoocadika

    Az Easz londoni sejtje megkezdte mukodeset. Jelentest eddig tenchnikai okok miatt nem kuldott.

    Viktor ugynok sept. 22 erkezett Londonba es ideiglenesen alcazas celjabol bekoltozott egy lakasba Eszak Londonban.

    Megkezdtem a terep felderiteset es a kovetkezoket allapitottam meg:
    -a londoni emberek nagyon szolgalatkeszek, kedvesek napkozben, ugy csinalnak mintha rendszeretok es kulturaltak lennenek, pentek szombat este azonban minden megvaltozik megtelnek a kocsmak emberrel, az utcak szemettel, a legtobben csatakreszegre isszak magukat. igazi vilagvege erzes pentek ejszaka setalni a varosban(:

    -minden draga, foleg a kaja meg a kozlekedes meg a szallas, szoval minden, olcsobb alternativakent szoba johet: napfeny eves, gyalogolas es nem alvas.

    Egy hettel erkezesem utan Toth ugynokkel leptem kapcsolatba, aki harom napot toltott itt. Egy igencsak elegans partyba mentunk, ahol mindenki kulvarosi csoronak oltozott, igy konnyen be tudtunk szivarogni. Informaciokat gyujtottunk, es targyaltunk Svajc volt magyar nagykovetevel, hogy milyen kondiciok mellett lenne hajlando Svajc finanszirozni az EASZ tevekenyseget. Hat kamion svajci csokolade leszallitasaban megallaopdtunk, aztan ennek oromere berugtunk Toth ugynokkel. Toth ugynok a het vegen visszatert a fohadiszallasra
    ----------
    Egy Viktor Farkas nevu egyetemi diakkent elvegyultem a nagyvarosban es beszivarogatam az egyetemre. Eloszor azt hittem kinai invazio van, de aztan kiderult hogy nem minden keskeny szemu kinai, vannak Hong Kongbol, Thaifoldrol, Japanbol, stb. Az egyetemen valoban alig latni feher embert.(:

    Ezen a heten elkezdtem okosodni, tok erdekesek az orak, lesznek labor gyakorlatok es terepgyakorlat is. Vizsgaim csak az ev vegen leszne, egyszerre zavarjuk le az egeszet. Egyebkent jol erzem magam, kicsit neha ramtor a vagy hogy visszaterjek a fohadiszallasra. Teljes mertekben antiszocialis vagyok, nincsenek barataim, es mivel nics menza, a jo oreg "nem tudod mi lesz ma az ebed?" nem jon be, inkeb ezt kerdezgetem: Hello What's your name?

    Irigylek mindenkit aki megy feketetora
    csokol titeket: Viktor ugynok

    VálaszTörlés