2009. december 23., szerda

Újratöltve: Súlyos zavargások a Balatonnál!


"2009 nyara, Balatonvilágos. Az egyébként békés nyugodságáról híres balatonparti településre a délutáni órákban nagy csoport tüntető érkezett, kövekkel, molotov-koktélokkal, baseball-ütőkkel, zászlókkal és bozótvágó késekkel felfegyverkezve. Néhány személynél lőfegyvert, továbbá viking harci bárdot is láttak. A tüntetők gépkocsikkal érkeztek, illetve egy részüket teherautón és buszon hozták le a magukat "EASZ"-nak nevező paramilitáris szervezet emberei. A tüntetők elősször a községháza előtt demonstráltak, majd átvonultak a strandra, ahol többek között korszerű vízicsúszdát követeltek. Ezt követően elszabadultak az indulatok, a demonstrálók törni, zúzni kezdtek a településen. Gyújtogattak és barikádokat építettek. A különböző médiák tudósítóit és fotósait egy magát az EASZ vezetőjének nevező személy egy uborkával félholtra verte, úgyhogy sajnos egyedül a fent látható kép tanúskodik a történtekről."

Az EASZ magára vállalja a balatonvilágosi akciót. Célunk a figyelemfelkeltés és az elrettentés volt.

EASZ-vezérkar, Ahmedov Hasszánszki Omárovics.

ui.: Hasonlóra számítson mostantól a média minden olyan képviselője, aki nem pártatlanul, vagy a mi pártunkon tudósít. Egy egész zöldségpiac áll a rendelkezésünkre.

2009. december 20., vasárnap

Lehetőségek a végleges zászlót illetően:











Nyilvánosságot kaptunk!

Az EASZ egyik világjobbító akciója nyilvánosságot kapott az egyik nemzetközi politikai hírcsatornán. Részletek az akcióról nemsokára. http://mavfigyelo.blog.hu/2009/10/07/rendorok_vittek_el_az_allomast_diszito_fiatalokat

2009. december 17., csütörtök

Figyelem!

A helyzet tűrhetetlen. A diszcipliáris-redisztribúciós erők továbbra is elzárkóznak a tárgyalásoktól, és semmibe veszik az EASZ követeléseit. Azonnal lépnünk kell, amíg nem késő. Minden EASZ tag és szimpatizáns helyezze magát nyolcas fokozatú készültségbe. Az EASZ történetében hamarosan új fejezet nyílik. Mi nem akarjuk, de kényszerítenek minket az egyre durvább eszközök alkalmazására. Előre is elnézést kérünk minden leendő civil áldozattól, hozzátartozóik ne minket hibáztassanak, hanem a diszcipliáris-redisztribúciós erőket, akik erkölcstelen módon feláldozzák a békés polgárokat. Mindenki készüljön a harcra, hamarosan lecsapunk, és szétzúzzuk ellenfeleinket!

EASZ-vezérkar

2009. december 16., szerda

Tűzoltók

...döbbent, rémült sóhajok szakadtak fel a kisváros főterén az otthonmaradottakból. Nők voltak, gyerekek, meg az idősek - ereje teljében levő férfit nem látott a Megfigyelő. A Megfigyelő a város melletti gyár kéményén állt - megtehette, a gyár már évek óta üres volt, és egyébként is, mindenki a főtéren figyelte az óriás kivetítőn a friss híreket. Friss híreket a frontról. Mióta tart a háború, és a várost megszállta a Szomszéd - hadserege rettenetes - a férfiak a fronton harcoltak a Másik Szomszéd által elhurcolt emberek ellen. A hírek mindenkit érdekeltek, nem csoda hát, hogy így összeverődött a tömeg. A sóhajok oka nem volt más, mint a közeli hegy mögűl feltörő tömör, fekete füst. Az emberek tudták, hogy a cigarettaüzemben már a háború kitörése óta lőszert gyártanak. A Megfigyelő mosolygott magában. Arra gondolt, nem hiába dolgozik. Amikor az első tompa robbanásokat meghallották, az ütött-kopott, vén tűzoltóautó már átért a gerincen, a meredek szerpentinen ereszkedett a város felé - a tűzoltók nem végezték el feladatukat. Csak a Megfigyelő tudta, mekkora feladatot teljesítettek a pirosra mázolt Csepel utasai. A csikket a városra pöccintette, majd komótosan elkezdett lemászni a kéményen. Már jöttek érte bajtársai, az EASZ tagjai.

Üdvözöllek titeket, harcostársak!

Mostantól én is rendszeresen fogok publikálni az EASZ lakossági tájékoztatóportálján. Rangomat tekintve az EASZ gépesített hadosztályainak vagyok dandártábornoka, továbbá a logisztikai feladatok szervezését látom el. Örülök, hogy egy fiatal, lelkes, dinamikus csapat tagja lehetek. Nemsokára jelentkezünk.

Felix