2010. január 15., péntek

Tehát akkor:

Bár a szavazás még nem zárult le, az tendenciákból kiindulva a végeredmény nyilvánvaló. Mivel Viktor ügynök szeszélyes bélműködése miatt nem alkalmas a vezetői feladat ellátására, én pedig csak szervezetünk modernizálása után kívánok visszatérni pozíciómba, a szavazás tulajdonképpen fölösleges és értelmetlen. Egyetlen fontos funkciója azon kívül hogy a demokrácia látszatát kelti, hogy látható a szavazatok száma. Ezt a számot látva bebizonyosodott sejtésem, hogy az oldalt valószínűleg sokkal többen ismerik, mint hittük. Hozzátok szólok most, ti rejtőzködő EASZ szimpatizánsok! Tágítsátok ki szemgolyóitokat, és halljátok szavam! Adjatok jelet magatokról! Írjatok megjegyzéseket a bejegyzésekhez! Terjesszétek az igét! Ideje kilépnünk a nyilvánosság elé! Ideje megmutatni, hogy éppúgy lehet széllel szemben hugyozni, mint kétszer szarba lépni, halat enni, vagy éppenséggel karalábét. Jól hallottátok. Karalábét. Mert hiába úszik a makréla ha döglött, és nem néz a pele ha nincs szeme. Ezennel bejelentem, hogy megkezdődik az EASZ szerkezeti modernizációja. Mostantól a folyamat befejezéséig Felix Chirmanowsky vezeti dicső szervezetünket. Az átalakulás után várjuk minden régi és új hívünket a megújult oldalunkon. Viktor ügynöknek jobbulást kívánok!

Ui.: Nehogy bárki azt gondolja, hogy sikerült megtörni az EASZt. Nem így van. Természetesen az átalakítások alatt is aktívan tevékenykednek sejtjeink, a modernizáció után pedig elsöprő erejű akcióval fogunk visszarobbanni.

Ui2.: De tényleg.

Ui3.: Az EASZ felvételt hirdet helyesírás-ellenőrzési és javítási munkakörbe. Jelentkezni lehet: egyediakcioszervezet@gmail.com Ez nem link, nem értem miért csinálja ezt.

EASZ-vezérkar, Ahmedov Hasszánszki Omárovics

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése